Pazar, Nisan 11, 2010

YGS Sorularının Çözümleri Videolu,YGS Soruları Çözümleri

Girdiğimiz bu sınavın Videolu Çözümlerini görmek için Buraya tıklayın.Sınav Sorularının hepsi videolarda var, buradan izleyebilirsiniz.

YGS Sınav Soruları ve Cevap Anahtarı,YGS Soruları Cevapları

     Bugün benimle beraber yaklaşık 1.5 milyon öğrenci ygs sınava girmiş bulunuyor,sınavda Türkçe,Temel Mat.,Fen Bilimleri ve sosyal Bilimlerden 40 ar soru vardı,Sınava giren öğrencinin alanı ne olursa olsun toplam 160 soruyu bütün öğrenciler için ortaktı.
Sınav sorularını ve Cevap Anahtarlarını Buradan İndirebilirsiniz.


   İndirdiğiniz bu sınavın sorolarını ve cevap anahtarını Acrobat Rerader Programı olmadan açamazsınız,Önce Acrobat Readeri indirip Pc nize kurun.Acele Edin  Bu indirme işlemini bu gün ve yarından sonra yapamazsınız,ÖSYM soruları ve cevap anahtarını kaldıracağını açıklamış.
    Girdiğimiz Bu sınavın sonuçları Mayıs ayında açıklanacak.



YÜKSEKÖĞRETİME GEÇİŞ SINAVI (2010-YGS)
SORU KİTAPÇIKLARI VE CEVAPLARI,yüksek öğretime geçiş sınavı soruları ve cevapları,ygs Sonuçları ne zaman açıklanacak,ygs sınav sonuçları ne zaman açıklanacak,ygs sınavı sonuçları mayıs ayında açıklanacak,

Cumartesi, Nisan 10, 2010

Kuzeyin Oğlu Volkan Konak-Kıraç 9 Nisan Cuma izle,Volan Konak Kıraç Show tv izle


Volkan konak kuzeyin oğlu dün akşam cuma yine ekranlardaydı,Bu seferki Konuğu Usta Sanatçı Kıraçtı.Bence Volkan konakın en iyi Kuzeyin oğlu Programıydı.















Cuma, Nisan 09, 2010

Kurtlar Vadisi Pusu 86. Bölüm izle,Kurtla Vadisi 8 Nisan izle,Kurtlar Vadisi pusu yeni bölümü izle

Büyük beğeniyle izlenen star tv nin Kurtlar Vadisi Dün perşembe akşama 86. Bölümüyle ekranlarda oldu.Pusuda ilginç olaylar devam ediyor,Polat Abdüleyin nerede olduğunu öğrendimi,Abdülley ne yapacak? Hepsinin cevabı burada.






























kurtlar vadisi pusu 86. blm kism 9 son
.

kurtlar vadisi son bölüm izle,kurtlar vadisi 8 nisandaki bölümü izle,kurtlar vadisi 86. bölümü seyret,kurtlar vadisi pusu 86. bölümü izle,kurtlar vadisi 8 nisan,

Ezel 23. Bölüm Fragmanı izle,Ezel 23. bölüm,Ezel Son Bölüm Fragmanı,Ezel 12 Nisan Fragmanı izle

Ezel 23. Bölümüyle 12 Nisan Pazartesi akşamı yine ekranlarda olacak.Ezel geçen hafta ekranlarda yoktu nedeni ise Kerem Derenin hastalığı nedeniyle 1 hafta diziye ara verilmişti.




ezel bölümleri,ezel 23. bölüm fragmanı,ezel ertelenen bölümün fragmanı izle,ezel 12 nisan seyret,ezel 12 nisan bölüm fragmanı,kenan imirzalıoğlu ezel 23. bölüm,

Liverpool 4- Benfica 1 maç özeti ve golleri Video

Benficanın sahasında Benficaya 2-1 yenilen Liverpool bu yenilginin acısını iyi çıkardı,benficayı ingilterede kendi sahalarında 4-1 yenerek Şampiyonlar ligine 1 adım daha ilerledi.







benfica liverpool maçı özeti,liverpoll 4-1 benfica maç özeti ve golleri,şampiyonlar ligi maö özeti izle,liverpoll 4-benfica 1 maçının golleri izle,

333. Dönem Yedek Subaylık Sınavı Sonuçları Öğrenme/Sorgula

Kara K.K Yedek Subaylık sınavını 1-3 nisan 2010
tarihlerinde yapmıştı.sonuçlar 8- 10 nisan 2010 tarihleri itibari ile açıklandı,sonuçları Buradan öğrenebilirsiniz.

Perşembe, Nisan 08, 2010

Ejder Kapanı Filmi izle


Yapım:2009 Türkiye
Tür:Aksiyon, Dram, Gerilim,
Süre:2 saat 15 dakika.
Vizyon Tarihi:22 Ocak 2010
Başroller:Kenan İmirzalıoğlu, Nejat İşler,


Türk yapımı ilk seri katil olarak tarihe geçen bu film,tam bir seri katil,polisiye ve gerilimin tam anlamıyla yaşandığı bir film diyebiliriz.Usta oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ve Nejat İşlerin beraber oynadıkları bir film Ejder Kapanı.















Kenan imirzalıoğlu fimleri,Ejder Kapanı Filmi izle,ejder kapanı izle,sinema seyret,bedava sinema izle,indirmeden film izle,ejder kapanı izle,ejder kapanı seyret,

Çarşamba, Nisan 07, 2010

Kayu 60. Bölüm izle Kalyo Çizgi Filmi izle Caillou 60. bölüm

Kayu bu bölüm de de kafayı buz hokeyini öğrenmeye takmıştır,ama buz hokeyi öğrenmek için yer aramaktadır,komsularının bahçesi buz tutmuştur ve kayu orada buz hokeyini öğrenmeye çalışır.









kayu izle,kayu bölümler,kalyo çizgi filmi izle,bedava kalyo çizgi filmi seyrekalyo cizği filmi izle,kalyo cizgifilimleri izleikalyonun yeni bölümleri seyret,

Pazartesi, Nisan 05, 2010

Kayu 59. Bölümü izle,Kalyo Çizgi Filmi izle,Kalyo 59.Bölümü Seyret

Kayu bu bölümde hasta olmuştur ve hasta iken yatakta yatıp dinlenmektedir,Dinlenirken uyuya kalmış ve rüyasında kuzuları görür sonra tavukları görür,bir at görür onunla kahvaltı yapar,ama sonra uyanır ki hepsi rüyaymış.







kayunun bölümleri izle,kayunun yeni bölümleri seyret,bedava kayu bölümleri izle,kayunnu yeni bölümlerini izle,online kayu seyret,kalyo yeni bölümleri,kalyonun yeni bölümleri

3-4 Nisan 2010 Açık Öğretim Sınav Soruları Cevap Anahtarları,AÖF 2010 Sonuçları

Bu hafta 3 ve 4 nisanda yapılan açık öğretim sınavının soruları ve cevap anahtarları işte burda.
AÖF Sınavının sonuçlarını öğrenmek için Buraya Tıklayın ve bunları uygulayın.TC. Kimlik numarasını girip oturum açın ,Fakülte seçin bölümünden sınav sorularını seçin,ardından oradan da iligili olduğu yılı seçin ve yan menüden de Bütünleme ve soru cevaplarını seçip açılan pencereden de E kitap'a tıklayın ders kodlarını seçerek sorulara ulaşabilirsiniz.












Açık öğretim 2010 sonuçları,açık öğretim sınav soruları cevap anahtarları,açık öğretim 2010 cevap anahtarları,aöf cevapları,3-4 nisan açık öğretim sonuçları,açıköğretim sonuçları açıklandımı,açık öğretim 2010 sonuçları,açık öğretim sonuçları ne zaman açıklanıyor

Pazar, Nisan 04, 2010

Fenerbahçe Kayserispor 2-0 Golleri ve Maç Özeti(Video)

Turkcell süper ligin 28. hafta maçında Fenerbahçe ile Kayserispor karşı karşıya geldi,Fenerbahçe kendi stadında keyseriyi 2-0 yendi.
Goller;Gökhan ünal ve Lugano





turkcell süper lig 28. hafta fenerbahçe kayserispor 2-0 golleri maç özeti,gokhan ünalın kayseriye atığı gol,

Cumartesi, Nisan 03, 2010

Kayu 58. Bölüm izle,Kalyo çizgi film 58. Bölüm izle

Kayu yine kartlarını arar arara ama bir türlü bulamaz bulamadığına göre kesin birisi saklamıştır,kim olabilir tabikide kardeşi rozi.Kayu daha sonra kartları bulur ve buluncada çok sevinir.










kayu seyret,kayu bölümleri seyret,bedava kayu izle,kalyo çizgi filmi,çizgifilmci izle,çizgi filmci kayu seyret,kayunun en güzel bölümleri izle,

Cuma, Nisan 02, 2010

Kayu 57. Bölüm izle Kalyo 57. Bölüm izle

Büyükannesi ona kayu artık korkmuyor diye bir hikaye okuyor.Kayu yan evin sahibinden çok korkmaktadır ve akşam onlar eve gelirler,kayu bundan çok korkar.Kayu dolaba saklanır ve herkes onu aramaya başlar.









kayu bölümleri izle,kayu şarkısı dinle,kalyo izle,kalyo çizgi filmi seyret,bedava kalyo izle

Perşembe, Nisan 01, 2010

Arsenal Barcelona 2-2 Maç Özeti ve Golleri(Video)

Avrupa şampiyonlar liginde Arsenal ile Barcelona karşı karşıya geldi,İbrahimoviçin mükemmel golleriyle 2 0 öne geçen barça yediği 2 golle 1 puan alarak ayrıldı.







Arsenal Barcelona maç özeti,Arsenal barcelona maç sonucu ve golleri,Arsenal barcelona golleri izle,İbrahimoviçin arsenala attığı golleri izle,