Perşembe, Şubat 25, 2010

Galatasaray-Atletico Madrid :1-2 Golleri ve Özeti

Hepimiz Çok üzüldük,Galatasaray Avrupaya veda etti.
Deplasmandan 1-1 lik iyi skorla dönmesinin ardından galatasaray bugün oynan maçta atleticoya 2-1 yenildi ve avrupaya veda etti.Herşey çok güzel gidiyordu,simaonun golüyle biraz olsun yıkılsakta keitanın golüyle bu iş olur dedik,maç epey çekişmeli olarak elerledi,fakat 72. dakikada Canerin Perea dan kaptığı topla kaleye yönelmesi sırasında perea topa elle dokunda yada çarptı!!.Galatasaray bu pozisyondan sonra zaten oyundan soğudu ve canerin sanki hakkımı yediniz dercesine   pozisyondan 3. dakika sonra rakip oyuncuya arkadan müdahelesiyle 2. sarı kartı gördü ve oyundan atıldı.Dakka 90 da uzatma dakkalarını beklerken Forlan ceza alanı içerisinde güzel sıyrılmalarla vuruşunu yaptı ne yazık ki franco bu topu tutamadı ve gol oldu, böylece galatasaray istanbulda 2-1 yenidi.Galatasaray Orda ve burdaki skorlarla da 3 2 yenik olrak Avrupaya veda etti..

GALATASARAY Kadrosu : Leo Franco, Uğur, Servet, Neill, Hakan Balta, Mustafa Sarp, Mehmet Topal, Elano (Dk. 50 Ayhan), Caner Erkin, Arda, Keita
TEKNİK DİREKTÖR: Frank Rijkaard

ATLETICO MADRİD Kadrosu: Sergio Asenjo, Lopez, Ujfalusi, Perea, Valera, Assunçao, Raul Garcia, Jurado, Reyes, Simao, Agüero (Dk. 42 Forlan)
TEKNİK DİREKTÖR: Quique Flores

SARI KARTLAR: Mehmet Topal, Arda, Uğur Uçar, Caner

KIRMIZI KART: Dk. 81 Caner
GOLLER: Dk. 62 Simao, Dk. 66 Keita, Dk. 90 Forlan









0 yorum:

Yorum Gönder