Cumartesi, Ekim 31, 2009

World of Warcraft Oyna

Dünyaca ünlü WOW oyununun internet üzerindeki versiyonu, oyunda büyülerin benzer eşlerini bulacaksınız ve karakterlerinizin levelini arttırmaya çalışacaksınız, Bunu seçtiğiniz büyüye tıklayarak ve tıkladıktan sonrada ona benzer diğer büyüye tıklayarak yapabilirsiniz.

Süngerbop Avda

Kahramanız sünger bop aç kalmış ve karnını doyurması lazım, ona yardım etmelisiniz, yiyecek bişeyler bulmanız lazım, süngerbop kenbdine piranaları bulmuş ama bu biraz tehlikeli, o yüzden ona yardımcı olun, süngerbopu yön tuşlarıyla hareket ettirin, mause ile piranaları avlayın.

Street Fighter 2-Sokak Dövüşçüsü 2


Oyun yüklendikten sonra new gameye tıklayın ve dövüşe başlayın. Bu tam sokaka dövüşü olmuşi binaların arasında arabaların yanında dövüşüyorsunuz,
yön tuşlarıyla kontrol edip, a, s tuşlarıyla tekme yumruk atıyorsunuz.

SnowBoard Kay Kay

Oyun yüklendikten sonra new gameye tıklayın ve sonrada ilerlemek için 2-3 kere boşluk tuşuna basın. Kay kayı ileri ok tuşu ile hareket ettirebilirsiniz, kay kaycıyı ise sağ ve sol yön tuşlarıyla dengede tutabilirsiniz.

Cuma, Ekim 30, 2009

3 Boyutlu Motor Yarışı

Oyun yüklendikten sonra starta basın ve adınızı boşluğu girdikten sonra select race tıklayın. Sol üstten 1. veya 2. bölümü seçerek oyuna başlayın. Sonrada Go raceye tıklayarak yarışa başlayın. Motorunuzu yön tuşlarıyla ilerletiyorsunuz.

Transformens Oyna

Oyun yüklendikten sonra start gameye basın ve Play Basic Gameye tıkjlayın. Oyunda sizi nasıl oynuyacağınızı anlatıyor orayı okuduktan sonra Play now a basın. İngilizce bilmeyenler için birkezde ben anlatayım. Transformensi fare ile hareket ettiriyoruz her yöne, sol tuşla ateş ediyoruz ve boşluk tuşuylada transformens araba moduna dönüşüyor power -up bonusunu alınca enerjiniz artar ve health ı alıncada canınız dolar.

Counter Strike Oyna

Oyun yüklendikten sonra start gameye tıklayın ve oyuna başlayın. Oyunda Siz teröristsiniz ve karşınıza çıkan polisleri vuruyorsunuz, 12 tane merminiz var ve 12 tanesi bitince sağ altta mermileri gösteren kısımda RELOAD Yazısı yazıyor oraya tıklayın ve jarjörü yenileyin.

Mükemmel Dövüşçü Çöp Adam

Oyun Yüklendikten sonra New e basın adınızı yazın ve enterleyin Ve Alıştırma turlarına başlayın. Oyunda yön tuşlarıyla hareket edin ve a,s,d tuşlarıylada uçan tekme yumruk ve tekme atabilirsiniz, ayrıca Q,W,E tuşlarıylada mükemmel hareketler yapabilirisiniz. İlerlemek İçin boşluk tuşuna basın ve Asıl oyuna başlamak için bölüm seçip hepsini sırasıyla bitirin. Şuana kadar oynadığım en güzel Çöp adam dövüş oyunu, Diğer Çöp Adam Oyunlarına Bir Göz Atın

Zeka Küpü Oyna

Oyun yüklendikten sonra play e basın ve oyuna başlayın. Oyunda Siyah küpü beyaz küp şeklindeki deliğin üstüne getirmeniz lazım. Her bölüm geçtikçe oyun dahada zorlaşıyor ve aynı adn da 2-3 hatta 5 tane küpü deliğe sokmanız isteniyor. Çok güzel biroyun.
Sinir Küpü Oyununu Oynamak İçin Tıklayın

Perşembe, Ekim 29, 2009

Ben 10 Jetray Oyunu

Oyun açıldıktan sonra play e basın ve başlayın. Oyundaki amacınız ben 10 un jetray karakterinin aşağı düşmesini önlemek, ve aynı zamanda çok fazla yukarı çıkmasınıda önlemek bunları mause ile yapmalısın.

Ben 10 Uzaylılar Yapbozu Yap



Barbie Boyama Oyunu Oyna

Oyun yüklenince karşınızda gördüğünüz Barbieyi istdiğiniz renge bayoyın.İstediğiniz derken de kıpkırmızı yada simsiyaha değil,Barbie uygun renklerle.

Yük Kamyonu Sür

Oyun yüklendikten sonra play e basın ve sonrada begin e basarak oyuna başlayın. Oyunda kamyonu sağ ve sol ok tuşlarıyla dengede tutuyorsunuz ileri ve geri tuşlarıylada ilerliyorsunuz. Görüğünüz engellerden geçmelisiniz ve geçerkende ters takla atmamanız lazım atsanız bile havada dönüp tekrar yere düz bir şekilde inmeniz lazım. 1 bölüm bittikten sonra diğer bölüme geçiyorsunuz ve her bölüm daha da zorlaşıyor.

Ok Savaşı

Ordunuzla aynı yerde saf alarak karşı düşmanı vurun. siz okçusunuz diğerleri kılıçlı siz olduğunuz yerde okla gelenleri vuracaksınız onlarsa kılıçla yhürüyecek. Ok atmak için fareye basılı tutup ayarını yaptıktan sonra bırakmak yeterli.

Ben 10 Samuray

Kahramanımız Ben 10 bu seferde robotlarla savaşıyor ve onlara karşı gelmek için yıldız atıyor.

Ben 10 Deniz Altı Oyunu

Oyun yüklendikten sonra oynaya basın ve oyuna başlayın. Oyun Türkçedir Nasıl oynuyacağınızı ekranda yazıyor, yön tuşlarıyla hareket ediyorsunuz boşluk tuşuylada saldırıyorsunuz, kaçan kayığı yakalamalısınız.

Ben 10 Yol Çizgileri

Oyun yüklendikten sonra play gameye tıklayın ve sonrasında lest go a tıklayın. Ben 10 u mağaradan çıkarabilmeniz için yol çizmeniz gerekli bu yol çizgileri sayesinde ben 10 u mağaradan kurtaracaksınız.

2.Dünya Savaşı Oyna

Oyun yüklendikten sonra play e basın ve sonrada new camping diyin. Oyunda büyük normandiye çıkarması anlatılır ve savaş normandiye sahilinde geçer.New camping dedikten sonra accept yazısına tıklayın ülkenizi seçin ve launch battle ye tıklayarak savaşa başlayın. Byüyük normandiye çıkarması sizi bekliyor, askerler kıyıdan korku içinde geliyorlar ve havada füzeler uçuşuyor kimin üzerine düşeceği belli değil. Bu güzel oyunu kaçırmayın

Sahil Giysilerini Giydir

Oyun yüklendikten sonra Start gameye tıklayın ve Ekranda gördüğünüz güzel kızı sahil tarzına göre giydirin.
Obamaya Plaj elbiselerini giydirmek için tıklayın.

Avril Lavigne Giydir

Dünyaca Ünlü sanatçıları giydirmeye hazırmısınız, bu seferde son zamanların en ünlü şarkıcılarından birisi Avril Lavigneyi giydiricez. Oyun açıldıktan sonra Start gameye tıklayın ve avrilı giydirmeye başlayın. Oyunda yok yok ne ararsanız var bunların hepsini denemeye zaman yetmez.
Britney Spears ve Christina Aguilera yı giydirmek için tıklayınız.

Obama Plajda

Oyun yüklendikten sonra play e basın ve oyuna başlayın. Oyunda Amerika Başbakanı Barrack Obamayı giydiriyorsunuz, obama denize girecek ve onun için mayo ve ayaklarına plat gözünede deniz gözlüğü giydirmelisiniz, amam obamaya ne giydirsenizde yakışıyor bence.

Christina ve Britneyi Giydir

Oyun mause ile oynanıyor zaten biliyorsunuz artık, açılınca direk başlayabilirsiniz, sağdaki Britney Spears, soldakide Christina Aguilera.
Bu iki ünlü sanatçıyı giydirmeyi hepiniz çok beğeniceksiniz, hadi bakalım en çok hangisi daha güzel giyinecek.
Winx Kızlarını Giydirmek İçin tıklayınız.

Vanessayı Giydir

Oyun açıldıktan sonra starta basın ve bu dünya güzeli Vanessayı giydirin. Sağ tarafta bulunan ne varsa Vanessaa giydirmeye çalışın, ne giydirirseniz giydirin Vanessaya yakışır çünkü ben denedim sizde deneyin.
Avril Lavigneyi Giydirmek İçin Tıklayınız.

Evli Çift Giydirme Oyunu

Oyunun biraz yüklenmesini bekleyiniz ve sonra soldaki kalp içinde bulunan play tuşuna basarak oyuna başlayın. Oyunda sol tarafta bulunan iconlarda gelinin elbiseleri var ve sağdakilerde ise damadın ki. Onlara tıklayarak gelin ve damatı giydirin.

Winx Kızlarını Giydir

Oyun yüklenir yüklenmez hemen winx kızını giydirmeye başlayabilirsiniz. Sağda bulunan ne varsa winxe giydirmeye çalışın, hangisi daha güzel oluyor hangisi olmuyor görün.

Makyaj Oyunu

Oyun yüklendikten sonra play e basın ve 4 kızdan birisini seçerek nexte basıp oyunba başlayın. Oyunda seçtiğiniz kızın saçını boyayabilir fön çekebilir, yüzüne makyaj ve daha bir çok şey yapabilirsiniz.

Çarşamba, Ekim 28, 2009

Call Of Duty 2 Oyna

Oyun Açıldıktan sonra play e basın ve oyuna başlayın. Oyunda karşınıza çıkan askerleri vuruyorsunuz dikkatli olun sağ tarafta canınız gösteren sayı 100 den geriye doğru sayıyor ve 0 olunca ölüyorsunuz.

Deniz Kızı Oyunu

Oyun yüklendikten sonra Karşınıza Çıkan 1 player yada 2 playeri seçin, tek kişi oynamak istiyorsanız 1 playeri seçin ve oyuna başlayın. DEniz kızını denizde yüzdürüyorsunuz ve sağ ve sol taraftan gelen bonusları, oksijenleri kola kutusu şeklindeki kutuları topluyorsunuz ve bunları toplarken yanınızdan geçen deniz anaları ve köpek balıklarına değmemeniz lazım yoksa can kaybediyorsunuz ve deniz kızı oksijen almak için su yüzeyine çıkıyor.

Gizli Öpücük Oyunu

Oyun yüklendikten sonra ingiltereyi seçin ve sonrada starta basın. Çıkan açıklamaları skip ile atlayarak oyuna başlayın, ready yazısı çıktyıktan sonra yanınızdaki kızı öpebilirsiniz, dikkatli olun çevredekiler sizi görmemelidir, yoksa yukarda bulunan bir kalp kaybedersiniz

Bratz Aşk Ölçer

Oyun yüklendikten sonra Adınızı ve sevgilinizin adını girin starta basın ve bakın bakalım aşk metreniz ne kadar yükseliyor.

Ben 10 Arena Oyunu

Tanıtım geçtikten sonra karakterinizi seçin ve bölüm 1 den başlayın.Oyun 2 kişilikte oynanbilir, Oyun Kahramanımız Ben 10 ve Gwen in büyük çarpışmasını anlatıyor, 1.Oyuncu WASD tuşlarıyla hareket edebilir ve FGHVBN tuşlarıylada atak yaparak rakibe saldırabilir, 2. oyuncu ise ok tuşlarını kullanarak hareket edebilir ve Numpaddaki 456123 tuşlarıyla saldırı yapabilir.

Ben 10 Bitki Saldırısı

Oyun yüklendikten sonra jogar a basın ve sonra tekrar jogara basarak oyuna başlayın. Mause ile tıklayın ve ateş edin, kahramanımız ben 10 bitkilerin yok olmasına engel olmaya çalışıyor, sizde ona yardımcı olun.

Ben 10 Eleştirme

Oyun yüklendikten sonra begin e basın ve karşınıza çıkan kutular eşleştirerek puan almaya çalışın. Oyun mause ile oynanıyor.

Ben 10 Basketboll Oyunu

Oyun yüklendikten sonra play e basın ve ardından da starta basarak oyuna başlayın. Oyun mause ile oynanıyor Ben Ten in elinde bir basketbol topu var ve önünden geçen potalara basket atmaya çalışıyor. Mausa tıklayınca topu atıyorsunuz, potalar tam yuvarlak hizaya gelmeden atarsanız basket olma şansı daha yüksek.

Salı, Ekim 27, 2009

Öpücük Oyunu

Oyun yüklendikten sonra Skip yazısına tıkla ve sonrada starta basarak dünyanın heryerinden insanları öpüştürmeye başla. Starta ve ardında da boşluk tuşuna basarak oyuna başlayabilirsin. Mause ile çifte tıklayınca öpüşmeye başlıyolar ve çevreki insanlarda buna kızıor onun için dikkatli olmasılısın Oyunun üstünde yazı çıkarsaboşluk tuşuna bas ve insanlar sakinleşsin.

Kalp Kalbe Oyunu

Oyun yüklendikten sonra stata basın ve oyuna başlayın. Çok eğlenceli bir oyun, mause ile oynanıyor, aynı renkte kalpler yan yana yada üst üste olunca mause ile patlatın.

Ferrari Modifiye Et

Oyun yüklendikten sonra play e yada starta basarak oyuna başlaın. Oyunda karşınızda bulanan bir ferrariyi modifiye ediceksiniz, arabanın değiştirmek istediğiniz parçası sağ da veya solda bulunmakta onu mause ile alıp arabanın üzerine koymanız yeterli.

Çarpışan Araba Oyunu

Oyun yüklendikten sonra jugar a basın ve oyuna başlayın. Oyunda sizde dahil 4 araba var ve herkes birbirine çarpıp arabaların boulması için mücadele ediyor, sizin arabanız kırmızı diğerleriinki mor renkte, oyunda arabayı yön tuşlarıyla sürüyorsunuz, kendinize diğer rakiplerin çarpmasına izin vermeyin yoksa game over olup oyundan çıkarsınız.

Pazar, Ekim 25, 2009

Keskin Nişancı

Oyun yüklendikten sonra 3-4 kere netxte e ve sonrada starta basıp oyuna başlayın. Dülbünü açmak için boşluk tuşuna basın, görevlerinizi görmek için m tuşuna basın, ve gördüğünüz adamları vurmak için se mause ile ateş ederek öldürün. Öldürdükçe bölüm atlıyorsunuz ve oyun dahada zorlaşıyor .

İngilizce Kelime Oyunu

Maymun Savunması

Oyun yüklendikten sonra karşınıza çıkan karaciklerden kendinize bir oyun alanı seçin ve oyuna başlayın. Üzerinize gelen toplardan maymun kulelerinizi kurarak kurtulabilirsiniz.

Avatar Hapisten Kaçış

Oyun yüklendikten sonra play e basın ve sonrada hard yada normali seçin. Sonrada space tuşuna basarak devam edin sağ ve sol ok tuşlarıyla adamı yürütün, x ve z tuşlarıylada karakteri değiştirebilirsiniz.

Avatar Savaş

Oyun yüklendikten sonra tek sen oynamak istiyorsan 1 olayeri seç, 2 kişilik oynamak için se 2 playeri seçin. Sonra karşınıza çıkan 3 ulustan birisini seçin ve oyuna başlayın. Savaşa başlayarak kalenizin yok edilmesine engel olun. Saldırıyı ise mausla yapıyorsunuz, mause ile seçip mause ile tıkladıktan sonra silahı fırlatıyorsunuz.

Avatar Toprak İyileştirici

Oyun yüklendikten sonra play e basın ve oyuna başlayın, oyunda sol menüden fasulye seçip tarlaya onları ekmelisiniz. Her fasulyenin ayrı ayrı rengi vardır.

Cumartesi, Ekim 24, 2009

Çöp Adam Sokak Kavgası

Oyun yüklendikten sonra play e basın ve çöp adamın şovunu geçmek için sol altta skip yazısına basın ve oyuna başlayın. Skip den sonra start game ve ondan sonrada karşınızda gördüğünüz 3 bölümden birisini seçin ve kavgaya başlayın. Sağ ve sol ok tuşlarıyla çöp adamı yürütün ve z,x tuşlarıylada ateş edin veya yumruk atın.

Kılıç Okulu

Oyun yüklendikten sonra start this episode yazısına tıklayın ve oyuna başlayın. Oyunda karşınızda bir rakip var ve bu rakibin hamlelerine karşı vermelisiniz, bunu fareyi kullanarak yapıcaksınız, hadi bakalım gösterin nasıl kılıç kullundaığınızı..

Robot Dövüşü

Oyun yüklendikten sonra play e basın ve sonrasında zorluk derecesini seçip kavgaya başlayın. Robotumuz sağ ve sol ok tuşlarıyla kendini koruyor ve z ve x tuşulyada yumruk atıyor.

Galatasaraylı Dövme Oyunu

Bir cimbomluya uyuz mu oldunuz, galatasaraylı dövme oyununa girin ce bu galatasaray taraftarını evire çevire gövün, soldaki ikonlara basarak yumruk atın tekme atın, domates fırlatın bu cimbomluyu evire çevire dövün.

Çöp Adam Savaşı

Oyun yüklendikten sonra play e basın ve daha sonrada skip diyerek çöp adamın görsel şovunu geçin. Ondan sonra Story moduna tıklayın ve oyuna başlayın. Çöp adamı yön tuşlarıyla kontrol ediyorsunuz, sağ ve sol ileri geri gitmesini sağlıyor ve a,s,d tuşları ise saldırı tuşları, bunlar ile düşmanlara tekme,yumruk vs atıyorsunuz.

9 Farkı Bul

Oyun yüklendikten sonra play e basın ve oyuna başlayın. Oyunda canavardan 2 resim var bu bu 2 resim arasında 9 farklılık var, bu farklılıkları bulmaya çalışıyorsunuz. Farklılığı gördüğünüz yere tıklayıp farkı buluyorsunuz, boş yere tıklarsanız zamanınız bitiyor ve oyunu kaybediyorsunuz.